Benni Bdker forfatter

FANTASY PÅ SKEMAET

Så er der godt nyt til alle der keder sig i engelsktimerne! Min populære fantasy-serie om pigen Sarin er nu også begyndt at udkomme på engelsk. Endda i ret coole udgaver, hvor der – ud over gloser og arbejdsspørgsmål og den slags kedelige ting – også er hele teksten som lydbog, så man bare kan smide cd’en i og lære engelsk ved hjælp af en spændende historie.

Sarin in Sulphur ValleyDet er da et hit! Da jeg havde engelsk i skolen, skulle vi bare læse kedelige avisartikler, om hvor trist det var at være arbejdsløs i England.

Foreløbig er de to første bind kommet i engelske udgaver. De hedder Sarin in Sulphur Valley og Sarin in the Emperor’s City. Der kommer i alt seks bind i serien, der handler om Sarin, som ved et tilfælde opdager, at hendes forældre i virkeligheden er hendes plejeforældre. Hun drager derfor af sted – skarpt forfulgt af Kejserens orker og andre uhyggelige væsener – for at finde sin rigtige mor og far, kun med et smykke forestillende Stjernetårnet som spor.
online pharmacycialislevitrasomaviagra

Bibliotekerne skrev fx om andet bind:

”Historierne i Benni Bødkers Sarin-serie er virkelig både gode, effektive og genretypiske … Fortællingen er ladet med ydre dramatik, men også indre begreber som ensomhed, savn, forræderi og frygt tages under behandling – og så er der en fin drivkraft i fortællingen, at alt som bekendt ikke er, hvad det giver sig ud for.”

Bøgerne kan købes her. Og så skulle bind tre på dansk også være lige på trapperne. Det hedder Sarin i Tågebjergene.

2 Responses to “FANTASY PÅ SKEMAET”

 1. Birgitte Brauer siger:

  Jeg vil gerne købe Sarin – bøgerne på engelsk – hvad skal jeg gøre, for at få fat på dem?

  Venlig hilsen

  Birgitte Brauer

 2. Benni Bødker siger:

  Det skulle ikke være så svært. Jeg tror ikke, man kan finde dem i en boghandel, men alle boghandlere kan tage dem hjem mod bestilling. Og ellers er der netboghandlere, som fx saxo.dk eller direkte fra forlaget alinea.dk. God fornøjelse!
  Mvh
  Benni

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge