Benni Bdker forfatter

GENGANGERE PÅ ROSENBORG

Mikael, ham der laver min hjemmeside, er fuld af gode ideer. Nogle gange også lidt for gode ideer. Fx syntes han, at vi absolut skulle lave en videopræsentation af Gengangerkatten, min nye letlæsningsbog, der netop er udkommet.

Det sagde jeg naturligvis nej til. Jeg er sådan en der sidder ved computeren og finder på historier (eller står med opvasken og finder på historier, eller cykler af sted i regnvejr og finder på historier etc.) og ikke en der drømmer om at være på tv. Men på den anden side er der vel også grænser for, hvor krukket man kan være. Og Mikael var ret god til at argumentere for, at det jo bare var et eksperiment. Bare for at se hvor langt man kan komme med et helt almindeligt digitalkamera.

Så vi fandt en formiddag med dejlig vintersol og gik ned til Rosenborg, hvor Gengangerkatten foregår. Og så lavede vi en hel masse optagelser, hvoraf jeg ikke kunne huske, hvad bogen hedder på halvdelen af dem, og til sidst blev vi jaget væk af en soldat med gevær. Han kunne åbenbart ikke lide spøgelseshistorier, men det er også helt i orden. Der skal jo være noget til enhver smag.

Under alle omstændigheder fik vi strikket en filmpræsentation sammen, som du kan se her via YouTube. Kvaliteten er skramlet, men ideen er god nok. Jeg synes i al fald selv, at det altid er sjovt at få sat ansigt på en forfatter. Om end jeg normalt foretrækker, hvis ansigtet ikke er mit eget!

2 Responses to “GENGANGERE PÅ ROSENBORG”

  1. Hej Benni
    Jeg er stødt på et par folk, der har haft problemer med at se videoen. Det kan enten skyldes, at de har JavaScript slået fra (usandsynligt) eller ikke har installeret Flash (lidt mere sandsynligt) eller måske noget helt andet. Teknik er en lunefuld ting. Anyway, jeg har lagt videoklippet fra Rosenborg her i et andet format (QuickTime). Så kan alle forhåbentlig se det!

  2. Onkel L. siger:

    I særklasse uhyggeligt hår, Bødker !
    Glæder mig til bogen…

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge