Benni Bdker forfatter

GRATIS BLAD OM BØGER

Hos din flinke boghandler kan du få et blad om bøger, der meget originalt hedder BogMagasinet. Det er oven i købet gratis! De har efterhånden også en del anmeldelser af bøger for børn og unge. Nyeste nummer er netop ude, og her skriver Leon Jaurnow med begejstring om Jagten på den hemmelige bog:

“Hen af den gode histories uransagelige veje spidser Benni Bødker sin pen og trækker Helle, pedellen og sine læsere gennem en række filmklip baseret på klassiske fortællinger fra Homers Iliaden og Odysseen, Jules Vernes roman En verdensomsejling under havet og Edgar Allan Poes novelle Huset Ushers fald. Det er spænding og magi i børnehøjde – og rigtig godt fortalt. Nye læsere er således i gode hænder hos Benni Bødker og kan med Jagten på den hemmelige bog roligt tage de første skridt ind i læsningens fantastiske verden.”

Og husk så at årets Orla-afstemning stadig er i gang. Frem til starten af marts kan man stadig nå at stemme på Nattens Børn: Mørkets fyrstinde i kategorien bedste børnebog. Det foregår lige her. Man kan oven i købet poste sine egne anmeldelser af bøgerne. Fx skriver Einar på 9 år om Mørkets fyrstinde: “Jeg synes at den bog er bare så god at jeg ikke kan få historien ud af hovedet.” Og det er jo meget cool at høre!

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge