Benni Bdker forfatter

I HERRENS NAVN

Så er der søreme ikke længe til, at I Herrens navn udkommer. Altså min nye roman!

Faktisk er den så tæt på, at omslaget allerede er klar. Det ser jo vildt godt ud, men det er ikke så mærkeligt, for det er lavet af Peter Madsen. Ham der siden 1976 har tegnet Valhalla-tegneserien, der forresten snart nærmer sig sin afslutning. Jeg har været fan af Peter Madsen, siden jeg første gang faldt over Valhalla i krybberne på børnebiblioteket. Og jeg tror faktisk, at det må være omkring 18 år siden, jeg første gang sendte ham et fanbrev. Så jo, jeg er ret stolt over at have ham på forsiden!

I Herrens navn handler i øvrigt om en pige ved navn Kirstine, der havner på et dansk korstog i 1219. Den er ret spændende og fuld af mystiske riddere, lumske munke, hårde kampe og fantastiske skatte. Og så er det selvfølgelig også et stykke Danmarkshistorie om dengang Dannebrog måske/måske ikke faldt ned. Men mere om det, når bogen er på gaden!

One Response to “I HERRENS NAVN”

  1. jonathan siger:

    den ser god ud men jeg har ikke læst den i nu

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge