Benni Bdker forfatter

KAMP TIL STREGEN

Så er de nominerede til årets Orla-pris blevet annonceret, og i år har Kimura såmænd sluppet igennem nåleøjet. Det er da fedt med lidt kampsport i konkurrencen om årets bedste børnebøger!

Det er fjerde år i træk, jeg bliver nomineret til en Orla, men af en eller anden grund plejer jeg ikke at vinde. Det må være en fejl. I år er der i al fald også kamp til stregen. Kimura er nomineret i kategorien “bedste fantasy” (jeg ville nok ikke selv benævne den fantasy, men skidt pyt, der er både sværd og mærkelige væsener med i historierne). De andre nominerede er nogle farligt dygtige forfattere: Mette Finderup, Kenneth Bøgh Andersen, Alex Uth, Peter Gotthardt og Shane Brox. Jeg har læst et par af dem og har yderligere en af dem liggende på natbordet, så jeg ved allerede nu, at det er et hårdt felt!

Under alle omstændigheder skulle forløbet blive sådan, at man i løbet af januar og februar kan stemme på den bog, man synes skal vinde. Mere om det senere. I mellemtiden kan man blive klogere på Orla-prisen ved at klikke her.

Nå ja, og så er Sarin bind 4 endelig på gaden. Langt om længe! Løb ned på biblioteket og tving din bibliotekar til at få fat på den med det samme …

One Response to “KAMP TIL STREGEN”

  1. Peter siger:

    tillykke. Håber du løber med bamsen i år! Det er ved at være lang tid siden vi sad i studiet derinde sammen – måske det sker igen engang?

    Peter

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge