Benni Bdker forfatter

KAPTAJNEN KOMMER!


De næste par måneder er der skolebesøg på programmet. Fra efterårsferien og til midten af december skal jeg besøge en klasse eller to stort set hver eneste dag og fortælle om mine bøger. Det bliver en regulær turné, og jeg glæder mig meget til at kaste mig ud i det.

Der bliver ikke meget tid til at skrive i, men det betyder ikke, at der bliver stilstand af den grund. Snart udkommer nemlig ingen ringere end Kaptajn Prometeus!

Smagsprøven herover er en af Lars Gabels fantastiske tegninger fra første bind. Som I kan se, foregår historien i gamle dage. Men nogle gamle dage der ikke er helt, som vi kender dem. Man kan flyve til fjerne planeter i dampdrevne rumraketter, og kaptajn Prometeus selv kører i den lokomobil, der kommer drønende på billedet, når han skal ud og fange forbrydere. Han er nemlig privatdetektiv i New Amsterdam med speciale i interplanetariske sager …

Forvirret? Det er der al grund til at være, men snart kommer bogen som sagt, og så skal jeg nok vende tilbage med opklaring. Jeg kan dog roligt afsløre, at det bliver helt vildt spændende!

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge