Benni Bdker forfatter

NÆSTEN FOR SPÆNDENDE

I løbet af sommeren er der dukket yderligere et par anmeldelser af Projekt Kerberos op. Og det ser godt ud for min nye science fiction-serie.

I Berlingske Tidende giver anmelderen Mai Misfeldt den fem stjerner og begejstrede ord:

”Benni Bødker har et godt sprog. Han kender sine referencer til både den japanske manga og kulturen, og han formår at balancere mellem åndeløs spænding og historiefortælling. Niels Bach giver figurerne liv i sorthvide manga-inspirerede illustrationer. Børn fra omkring ni år vil hænge på fra første til sidste side, det kan ikke gå hurtigt nok med at få fortsættelserne ud.”

Bibliotekernes anmelder er også meget glad:

”Gode læseoplevelser og god læsetræning går her hånd i hånd for målgruppen … Seriens start er spændende, og mange, især drengelæsere, i målgruppen vil finde bøgerne spændende og interessante.”

Og endelig er serie også blevet anmeldt i Weekendavisen af Damian Arguimbau. Det lader til, at han næsten synes, bøgerne er alt for spændende! Men begejstret er han nu alligevel, selv om det hele vist går lidt for stærkt for ham:

”Bøgerne er konstrueret til at indfange hyppigt uopmærksomme læseres interesse fra side ét og så holde spændingen til sidste side. Niels Bachs sort/hvide illustrationer understreger spændingsmomentet og passer godt til konceptet. Alt i alt er Projekt Kerberos-serien underholdende og et relativt vellykket forsøg på at overføre mangastribernes handlingsmættede æstetik til det skrevne ord.”

Så nu glæder jeg mig til at de to næste bind udkommer til foråret, og så bliver serien afsluttet med bind fem og seks til foråret.

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge