Benni Bdker forfatter

DEN STORE SARIN-BOG


Nogle gange går det hurtigt! Nu er der i al fald udkommet en samlet udgave af de seks Sarin-bøger. Og den ser vildt godt ud. Indbundet og tyk som en rigtig roman, men let at læse og med tegninger i farve på hver eneste side. Det er sådan, en bog skal være!

Jeg har skrevet historierne sådan, at hver eneste kan læses for sig, men de hænger alle sammen som kapitler i den lange beretning om Sarins forsøg på at finde sine rigtige forældre i en farlig fantasy-verden med venner og fjender – som det ikke altid er nemt at kende forskel på. Derfor føles det også ekstra godt at se historierne samlet i ét bind. En fantasy-roman man kan sluge på én dag!

2 Responses to “DEN STORE SARIN-BOG”

 1. Arthur siger:

  Hej

  Jeg er glad for bøgerne om Sarin, men biblioteket har ikke allesammen. Hvor kan man købe den store Sarin-bog, og hvad koster den?

  Med venlig hilsen

  Arthur, 9 år

 2. Benni Bødker siger:

  Hej Arthur
  Det er jeg rigtig glad for at høre! Den samlede udgave af alle seks bøger koster kr. 199 og kan fx købes her. Og ellers kan du sikkert bede bibliotekaren på dit lokale bibliotek om at skaffe den hjem til dig, det plejer de at kunne!
  Mvh
  Benni

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge