Benni Bdker forfatter

SPÆNDENDE COCKTAIL

“Den cocktail, som forfatteren Benni Bødker har blandet og fyldt på sin nye ungdomskrimi, må kunne indfri en hel del af de forventninger, målgruppen formentlig har til spændende læsning,” skriver anmelderen K. E. Watz i Lolland-Falsters Folketidende.

Det er den seneste og meget fine anmeldelse af min nye roman, Mordbrand. Den ene af hovedpersonerne bliver sammenlignet med Anna Pihl fra TV-serien, hvad jeg godt kan forstå. Jeg påbegyndte ganske vist min historie, inden Anna Pihl erobrede TV-skærmene, men da serien begyndte at køre i fjernsynet, bekræftede det kun min idé, at det kunne være sjovt med en historie om en ung kvindelig politibetjent.

Efter at have nævnt bogens handling og de to hovedpersoner, Anders og Andrea, som man oplever de dramatiske begivenheder igennem, slutter anmeldelsen med “Dobbeltskildringen af begivenhederne er konsekvent gennemført og øger både romanens spænding og realisme. Mordbrand er ikke den værste bog at få fat i, hvis der skal læses i ungdomshybelen i efterårsferien.”

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge