Benni Bdker forfatter

SPÆNDENDE LÆSNING

Der er lige dukket en fin anmeldelse op af de to første bind af min nye science fiction-serie Projekt Kerberos. Serien er “spændende lige fra starten”, hedder det, og så skulle der vel være grund nok til at læse videre. Det hele foregår ovre på fortaellingen.dk, hvor man både kan læse anmeldelsen og en masse andre interessante artikler og nyheder fra børnelitteraturens verden. Og imens skriver jeg videre i sommervarmen …

2 Responses to “SPÆNDENDE LÆSNING”

 1. Miriam Khader siger:

  Hej Benni,
  Jeg fik de to første bøger i Projekt Kerberos serien af min mormor. Dem fik jeg for 14 dage siden og har nu læst dem begge. Det gik alt for stærkt og de er meget gode. Hvornår kommer den næste? Jeg kunne også godt li’ Sarin samlingen. Den læste jeg på en dag.

  Hilsen Miriam

 2. Benni Bødker siger:

  Du er da noget af en læsehest! Jeg er meget imponeret, og jeg skal nok skynde mig med de næste bind i serien. De to næste historier skulle komme allerede her til efteråret, så der er ikke så lang tid til. Tak for din hilsen!
  Hilsen,
  Benni

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge