Benni Bdker forfatter

SPØGELSER PÅ FÆRDE

GengangerkattenTror du på spøgelser? Altså døde mennesker, der ikke kan finde hvile og går igen? Jeg er ret skeptisk. De fleste såkaldte beviser på overnaturlige fænomener plejer ved nærmere undersøgelse at vise sig at være humbug. Og mange personer tjener fedt på at udnytte folks tro på spøgelser og den slags. Folk der lever af at fordrive spøgelser, som ingen andre kan se … I avisen læste jeg et interview med sådan en svindler og fik lyst til at bruge hende i en af mine historier.

Resultatet er blevet Gengangerkatten, en spøgelseshistorie der foregår på Rosenborg slot i København. Bogen er en del af serien Sagen om … og har pigen Janina i hovedrollen. Hun er ikke helt almindelig, for hun har en særlig evne til at opdage overnaturlige fænomener. Hun møder flere poltergejster, gengangere og mystiske bankeånder på en efterårsferie, end de fleste gør i løbet af et helt liv!

Gengangerkatten udkommer på forlaget Gyldendal i marts. Hvis du ikke kan vente på, at dit bibliotek får indkøbt den, kan du også læse første kapitel af bogen, hvis du klikker her.

2 Responses to “SPØGELSER PÅ FÆRDE”

 1. Kent siger:

  Hejsa Benni.

  Mange tak for smugkigget!

  Vi har selv en gammen dame boende hos os – om det er indbildning eller om hun virkelig er her, skal jeg lade være usagt – ja, det er lidt svært at bevise 😉 …heldigvis efterlader hun sig ikke blodspor, men det lader til at gengangerkatten er et godt gys – så det skal blive spændende at læse mere…

  …Man bliver vel ikke for gammel til at læse en børnebog, vel? 😉

  Mvh

 2. […] blevet færdige med dem. Og de ser godt ud! Den ene hedder Gengangerkatten, og du kan læse et kapitel fra den samt se en videopræsentation tidligere i bloggen. Den anden hedder Uhyret fra Prag, og det […]

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge