Benni Bdker forfatter

SVEDGLINSENDE SUCCES I SVERIGE


Nå ja, succes er det vel endnu for tidligt at tale om, men Nattens Børn er jo altså netop begyndt at udkomme i Sverige. Dvs. de to første bind udkom i begyndelsen af sommeren, og de to sidste kommer snart. Man kan se mere her.

Jeg sneg mig ud fra en heavy metal-festival i Göteborg for at finde byens svar på Fantask (den fantastiske boghandlerkæde Science Fiction Bokhandeln) for at kontrollere, at de havde fået de rigtige gyserbøger op på hylderne. Min ven Uffe – som jeg startede med at lave vampyrhistorier sammen med for, puh ha, 25 år siden – skyndte sig at forevige det svedglinsende øjeblik, hvor jeg for første gang så mig selv i en udenlandsk boghandel …

Bøgerne er forresten også for nylig blevet solgt til Grækenland. Og Indien forsøger vist også at få råd til at kaste sig over serien. Så flere billeder fra fremmede himmelstrøg snart. Forhåbentlig.

One Response to “SVEDGLINSENDE SUCCES I SVERIGE”

  1. UC siger:

    Fed festival, FED boghandel og fedt billede 🙂 Sikke en god fotograf du der har hyret. Ham burde du bruge noget oftere (istedet for at beklage dig over hans få og ubetydelige paparazzi-tendenser :))

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge