Benni Bdker forfatter

VELKOMMEN TIL MIN VERDEN!

Jeg er forfatter. Jeg skriver bøger. Noget så gammeldags som tekst trykt på papir. Ingen interaktivitet. Intet der kan bevæge sig. Ingen lyde. Ingen gratis download. Blot en 500 år gammel teknologi, der af en eller anden grund aldrig bliver forældet.

Jeg tror nemlig, at gammeldags bøger altid vil være det bedste sted at fortælle historier! Men til gengæld er der så mange andre ting, en bog ikke kan. Bogen er envejskommunikation. Læseren kan ikke henvende sig til forfatteren. Man får kun det at vide, der står på siderne. Ikke noget om tankerne bag. Inspirationen. Forhistorien. Arbejdet.

Alt det vil man til gengæld kunne finde her!

På bloggen her kan alle kommentere og spørge, som de lyster. Jeg vil fortælle om, hvad der foregår i min verden for tiden. Hvilke projekter, jeg arbejder på. Hvilke bøger, der netop er udkommet. Give prøver på kommende historier.

På resten af hjemmesiden kan man læse om mig og mit forfatterskab. Det hele handler ikke om vampyrer og nattens gerninger. Men indrømmet, det fylder en hel del, for jeg elsker en god gyser, krimi eller anden genrelitteratur.

5 Responses to “VELKOMMEN TIL MIN VERDEN!”

 1. Hej Benni
  Tillykke med din nye blog! Den er røget i min RSS reader, så jeg kan følge med i, hvad der sker herinde.

 2. anton siger:

  Hej Benni.
  Jeg har lige læst Nattens Børn tre og den var skide god. Nu er jeg i gang med fireren. Jeg er kommet der til hvor de er rejst ned til Karpaterne for at forhindre at Elizabeth Bathory genopstår. Jeg har også skrevet boganmeldelse om både 1, 2 og 3eren´. De fik allesammen 5 ud af 5 stjerner. Hilsen Anton

 3. Anders Tangaa siger:

  Hej Benni,
  Jeg er vildt imponeret over din hjemmeside!
  Held og lykke med den fremtidige produktion – glæder mig som altid til nyt fra laboratoriet, hvor det bobler og gærer af nye tiltag – osse på den litterære front.
  KH
  Anders

 4. Også stor kudos herfra – flot side, ros til designeren – og spændende læsning i de forskellige blogs på hovedsiden!

 5. Bob egonsen siger:

  hej med dig benni tillykke med din blog jeg kan godt lide nattensbørn

Leave a Reply

Benni Bdker forfatter
Illustration: Thomas Thorhauge